Nescioloop 8 april 2018

Jeugdsportfonds bedankt deelnemers aan en vrijwilligers van Nescioloop

Beste AV1923, beste lopers, beste vrijwilligers,

Nu afgelopen zondag 9 april nog vers in het geheugen zit, willen wij als Jeugdsportfonds Amsterdam onze dank betuigen. Het is fantastisch om te zien hoe een sportief evenement neer wordt gezet door gezamenlijke inspanning van zo velen. Het was een schitterende zonnige dag en voor alle lopers en andere betrokkenen was het genieten. Het is dan extra mooi om te zien dat samen met dit plezier in sporten en presteren tegelijkertijd bij kan worden gedragen aan een goed doel. Het Jeugdsportfonds Amsterdam biedt sportkansen voor kinderen voor wie lid zijn bij een sportclub niet vanzelfsprekend is. Het Jeugdsportfonds betaalt dan de contributie en eventueel attributen. Door de donaties die Nesciolopers hebben gedaan, krijgen drie kinderen uit Amsterdam de kans een jaar lang te sporten!

Het was mooi om aanwezig te kunnen zijn tijdens de loop, samen met ambassadeur en Olympiër Tim Veldt, die het startschot gaf en als inspirator optrad voor de deelnemers aan de kidsrun.

Wilt u verder bijdragen aan het creëren van sportkans voor álle kinderen in Amsterdam? Wanneer u in uw werk in contact staat met kinderen en/of jongeren is er de mogelijkheid op te treden als intermediair.

Jullie geweldige bijdrage staat ook op de website van Jeugdsportfonds Amsterdam vermeld. Nogmaals heel erg bedankt en tot een volgende keer!

Eugénie Landburg
Levi Heimans
Bestuur Jeugdsportfonds