Clinic

Wil jij de Nescioloop lekkerder en misschien sneller kunnen lopen? Doe mee aan de clinic van AV’23. In 12 weken krijg je een perfecte looptraining van een gediplomeerd trainer. Met de trainingen verbeter je niet alleen je conditie en looptechniek, je bent ook 100% voorbereid op de Nescioloop op zondag 14 april 2019.

Je kunt kiezen uit twee doelen:

  • de kleine Nescioloop – 8 kilometer – gezond, lekker en (misschien wel snel) uitlopen.
  • de hele Nescioloop over 15 kilometer lekkerder, beter en sneller lopen.

12 weken
De trainingen zijn één keer per week, tijden en dag in de week zal nog bekend gemaakt worden.Tijdens de voorjaarsvakantie is er geen training. Zondag 14 april is de Nescioloop.

Kunststof atletiekbaan

De clinic wordt gehouden op de moderne, kunststof atletiekbaan van AV’23 aan de Radioweg tegenover Park de Meer. Soms wordt er buiten de baan getraind, in de buurt, in het Flevopark of op de Nesciobrug. De clinics staan onder leiding van door de Atletiekunie gediplomeerde trainers.

De voordelen van training op de baan zijn vooral dat elke deelnemer zijn eigen loopsnelheid kan vinden, terwijl de trainer individuele aanwijzingen kan geven over bijvoorbeeld de loopstijl.

Perfecte looptraining
In de clinic wordt naast opbouw van uithoudingsvermogen, kracht en tempogevoel ook aandacht besteed aan looptechniek. Op die manier leer je niet alleen meer uit je vermogen te halen maar loop je ook lekkerder en gezonder en is de kans op blessures kleiner.

Naast de clinic krijg je ook een op maat gemaakt hardloopschema voor een aantal trainingen in de week. Regelmatig wordt je vermogen en voortgang getest en krijg je adviezen over de voor jou geschikte snelheid en intensiteit.

Nescioloop 2019
De inschrijving voor de Nescioloop op zondag 14 april 2019 is inbegrepen; daarbij wordt je tijd  geregistreerd en krijg je een herinnering. Voorafgaande aan de loop verzorgt de trainer een warming-up en tijdens de loop word je aangemoedigd.

Inschrijven en kosten

Inschrijven gaat binnenkort van start. Vragen kan je stellen via dit e-mail adres.

De prijs van het pakket bedraagt € 100,- all-in.