Jeugdfonds Sport Amsterdam

Ieder kind moet kunnen sporten. Sterker nog, ik vind eigenlijk dat elk kind het recht heeft om te kunnen sporten. Arm of rijk, dat mag niet uitmaken. Sport verbindt. Op het veld zijn we allemaal gelijk, daar mogen alleen de regels van het spel tellen. En daar mag het geen rol spelen of je ouders veel of weinig geld hebben, of waar je vandaan komt. (Dione de Graaff,  ambassadeur van het Jeugdfonds Sport)

Sporten is gezond, geeft plezier met anderen, versterkt het zelfvertrouwen en biedt kansen. Kinderen van 2 t/m 17 jaar woonachtig in Amsterdam, die graag lid willen worden van een sportclub mogen niet buiten de boot vallen, omdat hun ouders niet genoeg geld hebben de contributie te betalen. Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt de contributie en/of sportattributen tot een maximum van € 300 per kind per jaar. Meedoen = Meer kansen!

Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt de contributie en/of benodigde sportattributen. In 2016 hebben ruim 6500 kinderen in Amsterdam hierdoor een kans gekregen om te sporten.

Donatie
Doneer een Euro (of meer) om sportkansen te bieden voor álle kinderen in Amsterdam. U kunt dat doen tegelijk met het inschrijven.