Bereikbaarheid

Allereerst: zie de site van AV’23

AV’23 is uitstekend per fiets te bereiken, via de Radioweg. We hebben extra fietsplaatsen gemaakt.

AV’23 is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken: de stations Science Park en Diemen liggen op respectievelijk 1200 en 1400 meter loopafstand.

Halte Brinkstraat is 400 meter lopen en biedt tramlijn 19 van en naar het centrum van Amsterdam en frequente streekbussen van en naar Amsterdam Amstel, Almere en het Gooi

Kom je van buiten Amsterdam via de A10 dan kun je het beste parkeren op parkeerplaats Voorlandpad. Vanaf daar is het 250m lopen.

Kom je vanuit het centrum van Amsterdam parkeer dan op de parkeerplaats bij de Jaap Edenbaan aan de Radioweg. Vanaf daar is het 450m lopen. Of kom gewoon lekker op de fiets.

Het is niet toegestaan om kinderen met de auto af te zetten of op te halen via de naastgelegen woonwijk (Stade de Colombes). Parkeren is hier eveneens NIET mogelijk. Dit om overlast voor de bewoners te voorkomen. Graag uw medewerking!

Voor omwonenden: afsluitingen en hinder.

  1. Het fietspad Radioweg is ten tijde van de starts, van 9.30u tot 10.38u beperkt begaanbaar voor (brom)fietsers, omdat lopers het gebruiken bij vertrek richting brug over A10.
  2. De sportvelden zijn het beste te bereiken via het Voorlandpad: zowel het fietspad langs de baan de AV’23 als tussen Athena en AV’23 worden afgesloten.
  3. De Nesciobrug wordt afgesloten voor alle (bromfiets)verkeer van 10.30u tot 12.00u. Er zijn omleidingsroutes aangegeven. Of u kunt via de trappen en het voetpad het kanaal oversteken
  4. De Diemerzeedijk nabij Fort Diemerdam is afgesloten in beide richtingen voor fietsers. Ook hier zijn omleidingsroutes.
  5. In Diemen zijn op de Martin Luther King laan – Tobias Asserlaan en Buytenweg mogelijk tijdelijk oponthoud om de lopers een veilige doorgang te geven.