Kinderfestijn

Dit jaar wegens succes geprolongeerd: ons kinderfestijn!
Tijdens de 8 en 15 km-lopen is er een kinderfestijn voor de kinderen van deelnemende ouders èn voor de kinderen die mee hebben gedaan aan de jeugdloop. Diverse atletiekonderdelen worden laagdrempelig aangeboden door ervaren trainers van AV ´23 en studenten sportopleidingen. Uiteraard ontbreken limonade en een ijsje niet! Het kinderfestijn start om 10.30 uur en eindigt om 12.15 uur.
Kinderen worden ingedeeld op basis van leeftijd en ze mogen aangeven bij welk vriendje of vriendinnetje ze in de groep willen. De groepen bestaan uit maximaal 15 kinderen en hebben een vaste begeleider.  Uiteraard mogen de kinderen vóór 12.15 uur worden opgehaald, maar altijd alleen middels afmelding bij de begeleider.
Meld je op tijd aan, want er is beperkt plaats! Uiterlijk op zaterdag 7 april sluit de inschrijving. Daarna wordt er een bevestiging van deelname verstuurd, en laten we weten in welke groepen de kinderen zijn ingedeeld.
Voor de kinderen die mee hebben gedaan aan één van de jeugdlopen is deelname gratis. Voor kinderen die niet mee hebben gedaan kost het festijn €2,00, te voldoen via pin bij de balie na-inschrijvingen. Dan kun je dus net zo goed meelopen… En dat kan ook echt, want voor alle kinderen is er een geschikte loop. De jongste deelnemer was vorig jaar 4 jaar!
Je kunt je eenvoudig inschrijven door te mailen naar info@nescioloop.nl.