Online inschrijving geopend: virtueel

Vanaf zaterdag 6 maart  is de inschrijving voor de Nescioloop geopend. Tot uiterlijk 16 april kun je je inschrijven en de virtuele Nescioloop is van 10 tot en met 18 april. Tot uiterlijk 19 april kun je je GPX-bestand uploaden op de uitslagen pagina.

Inschrijfformulier

Hoe werkt een virtuele loop?

Door de corona-maatregelen is het niet toegestaan sportevenementen te organiseren. Ook de Nescioloop kan dus niet op de normale manier gelopen worden. Het alternatief is de virtuele editie. Hoe neem je deel aan een virtuele loop?

  1. Je schrijft je en je ontvangt een persoonlijke code waarmee je je prestatie na het lopen kunt uploaden. Hiermee is na afloop van de loop jouw prestatie opgenomen in het klassement.
  2. De voorbereiding doe je op je normale manier.
  3. Tussen 10 en 18 april loop je de afstand waarvoor je je hebt ingeschreven: 8 of 15 kilometer. Je legt deze prestatie vast op je smartphone of smartwatch met een geschikte app. Loop voor de zekerheid een 100m extra, want de Met de gangbare apps kun je een GPX-bestand vastleggen en later downloaden waarmee je kunt laten zien waar, wanneer en hoelang je gelopen hebt. Dit geldt als je prestatie voor het klassement. De lijst met geschikte apps en de toelichting vind je op de supportpagina.
  4. Upload uiterlijk 19 april 2021 je GPX-bestand op de uitslagen pagina met de code die je bij de inschrijving ontvangen hebt. Je kunt je prestatie ook afdrukken of delen via Instagram of Facebook.

Neem de corona-maatregelen in acht bij de voorbereiding en de loop zelf.

smartwatch of smartphone